Guldpris

Viktig teknisk mönster i guld

Kategori: Allmänt

Jag har varit två dagar med ett bråck, svåra smärtor i ryggen, kan bara några timmar om dagen förvaras i upprätt läge för att arbeta. Men ... showen måste gå vidare! Som sent Freddie Mercury av drottning sjöng redan. Rörelserna i guld (silver som alltid drar med sig) är definitivt spännande. Vi bör inte gå under $ 1600 och är idag exakt 1630.

Följande frågor ställdes kallas en omvänd huvud och axlar mönster märkt är vi höger axel till formuläret:

Om vi ​​håller $ 1600 därefter stadigt tillbaka upp och det blir liten eller ingen stoppa honom. Enerverande ...!

Eftersom det fortfarande är graden av den amerikanska dollarn som kommer att visa oss vägen. Tyvärr är det starkt under de senaste dagarna (eller svaga euron utför, det är samma), så vad vi märker omedelbart utvecklingen av guldpris.

Guld är i en ny tjur marknaden, utan tvekan, och detta sedan 2001. Det är inte en rak tur upp men haft perioder av tillväxt varvades med perioder av konsolidering och korrigering. I stort sett varje gång priset på guld med 18% per år. Jag ser ingen anledning att betvivla att 2012 annars skulle löpa ut.

De starkaste månaderna för utvecklingen av guld är nu bakom oss, och är därmed en tid av konsolidering är absolut nödvändigt. Jag förväntar mig en ny allvarlig ökning från augusti / september då vi undersöker historien om den dyrbara gul metall i år för att följa och det är vad jag förutse.

När allt, från den perioden är traditionellt mycket mer efterfrågan i Indien och Kina, men fortfarande stora kanonerna i detta. Som sagt, kan guld alltid återställa och snabbare än väntat uppåt överraskning: nya pengar skapas genom att Fed i juli, ett krig med Iran, dåliga ekonomiska nyheter, nya tecken på inflation, är det viktigt ... speciellt på marknaden för att fortsätta.

Min prognos för resten av 2012 är att vi är nära till den senaste toppen kommer och vara runt $ 1850 år tar slut.