Guldpris

Guldpris : spekulanter kampen mot döds korset

Kategori: Allmänt

Guldpriset har varit stillastående i flera månader . Nu är han kämpar igen med kryssen : den gyllene och död på korset . Resultatet sätter kursen för framtiden .

För ett år sedan var världen fortfarande i ordning för guld investerare : Trots att året inte gick bra så långt , men ett troy ounce fortfarande noterat på $ 1585 . Men sedan kom den snabba kraschen : Till sommaren , priset på guld sjönk till nästan $ 1200 på en nedgång på nästan 30 procent . Sedan dess har priset på ädelmetall svänger ungefär 1200-1300 dollar , med små avvikare upp eller ner . Under lång tid fanns det inga tecken på att stagnationen kan förändra .

Men i nästan tio dagar kämpar guld med två stora varumärken , som sannolikt kommer att vara oerhört viktigt för det framtida priset på guld : den så kallade gyllene kors och död på korset. Döds kors inträffar , enkelt uttryckt , om den kortsiktiga trenden är mer negativ än på lång sikt . Chartisterna gör det mycket med 50 - dagars linje för den kortsiktiga genomsnittsprisetfrån och med 200 - dagars linje för den långsiktiga genomsnittspriset. Om en död kors på , antar de att priserna fortsätter att falla snart .
Kommentera inlägget här: